Kretsen-kontaktinfo  -  Klubber  - KM - Mesterpoeng
NBF Lofoten og Vesterålen
  STARTSIDE TERMINLISTE RESULTATER SYSTEMER BILDER
Email: kontakt -(at)- lovebridge.no
Velkommen til NBF Lofoten og Vesterålen sine bridge sider.
 
 
Påmelding turnering

NBFs turneringsoversikt

Diverse

 NM lag 2005
 NM lag 2011

På siden nå: 70

Skjalg og Brit N. Solum vant BBO-kveld 5.mai Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

06.05.2020 Postet av KristianEllingsen

IMG_2186.JPG14 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering tirsdag 5.mai. Vinnere ble Skjalg Nyheim Solum og Brit Nyheim Solum (bildet) fra Stokmarknes BK. På andreplass fulgte Trond Olsen og Johnny Åsen fra Myre BK, mens den siste pallplassen gikk til Karl Magnus Melkeraaen (Myre BK) og Hallgeir Lunde (Hen BK). Det ble spilt 21 spill med MP-beregning.

Resultatliste  Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er onsdag 6.mai klokka 18:30. Vel møtt!

 

 Brødrene Lind vant spillekveld på BBO 4.mai Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

04.05.2020 Postet av KristianEllingsen

janroar.jpg12 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering mandag 4.mai. Vinnere ble Jan Roar Lind (bildet) og Tore Lind fra Harstad S&BK. På andreplass fulgte Dagfinn Kristiansen og Paal Risnes fra Harstad S&BK, mens den siste pallplassen gikk til Olav Ellingsen (Sortland BK) og Johnny Åsen (Myre BK). Det ble spilt 21 spill med MP-beregning.

Resultatliste  Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er tirsdag 5.mai klokka 18:30. Vel møtt!

 Andreasen og Eide vant spillekveld på BBO 30.april Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

30.04.2020 Postet av KristianEllingsen

juni_sent_2010_088.JPG10 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering torsdag 30.april. Vinnere ble Arne Andreasen (Svolvær BK, bildet) og Lisbeth Aulid Eide (Hamar BK). På andreplass fulgte Lars Ove Solheim og Berit Skotnes fra Andenes BK, mens den siste pallplassen gikk til Johannes Pedersen og Oddmar Nyseth fra Myre BK. Det ble spilt 21 spill med MP-beregning.

Resultatliste  Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er mandag 4.mai klokka 18:30. Vel møtt!

 Olsen og Wold vant spillekveld på BBO 29.april Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

29.04.2020 Postet av KristianEllingsen

heggen.jpg12 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering onsdag 29.april. Vinnere ble Øystein Olsen (Heimdal BK) og Inger-Lise Wold (BK Ruterknekt). På andreplass fulgte Bjørg Heggen (bildet) og Eivind Johnsen fra Svolvær BK, mens den siste pallplassen gikk til Lars Arthur Johansen (Rognan BK) og Villiam Ovesen (Heimdal BK). Det ble spilt 21 spill med IMP-beregning.

Resultatliste Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Dette var første gang vi kjørte betalingsturnering, noe som innebærer at vår turnering ikke blir berørt av eventuelle kapasitetsproblemer på BBO. Om noen trenger hjelp til å laste inn BB$ til sin brukerkonto på BBO er det bare å ta en titt i brukerveiledninga eller eventuelt ta kontakt med Kristian B. Ellingsen (906 66 459 / kristian.ellingsen@hotmail.com).

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er torsdag 30.april klokka 18:30. Vel møtt!

 Kretsen gjenopptar spilling i dag klokka 18:30 Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

29.04.2020 Postet av KristianEllingsen

I dag klokka 18:30 gjenopptar kretsen spillinga med sin egen klubbkveld. Turneringa vil settes opp av brukeren NBF2200, og dere vil finne den under All tournaments (ikke "Free tournaments" som før) siden det nå er ei betalturnering.

Det koster 1 BB$ per spiller, og minst en i paret må ha dekning på sin BBO-konto. Det går an å betale for både seg selv og makker.

Manual for innlasting av penger finner dere lenger ned på sida.

Vel møtt til spilling! Det blir i kveld 21 spill med IMP-beregning.Kretsens spilling tirsdag 28.april avlyst Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

28.04.2020 Postet av KristianEllingsen

Turneringa som var planlagt i samarbeid med nabokretsen Troms og Ofoten tirsdag 28.april klokka 16:25 er dessverre avlyst. Årsaken er et møte om nye rutiner for turneringer på BBO som avholdes da. Det blir imidlertid satt opp ei turnering for hele landet klokka 18. Det koster 1 BB$ å være med.

NBF har i dag gjort avtale med BBO som innebærer at klubber og kretser kan arrangere betalingsturneringer på BBO.

Det betyr at hver enkelt klubb/krets som blir med i denne avtalen får muligheten til å sette opp egne betalingsturneringer på BBO, og dermed i prinsippet ikke vil være begrenset av trøbbel med kapasitet på BBO. 
Med andre ord vil turneringene bli prioritert.
 
Det er litt usikkert når klubber og kretser kan komme i gang med dette, men det jobbes for at det kan skje så fort som mulig. For å delta på betalingsturneringer, enten det er i regi av NBF eller kretsen, må man ha lastet inn penger på sin BBO-konto.
 
 


Sollid og Karlsen vant spillekveld på BBO 27.april Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

27.04.2020 Postet av KristianEllingsen

18 par deltok i BBO-turneringa mandag 27.april, som ble arrangert i samarbeid med nabokretsen Troms og Ofoten. Vinnere ble Hanne Sollid (BK Mix Tromsø) og Hans Kristian Karlsen (Ringvassøy BK). På andreplass fulgte Viktor Pettersen og Freddy Johansen fra BK Mix Tromsø, mens den siste pallplassen gikk til Anne-Britt Andreassen (Målselv BK) og Jørn Helge Jørgensen (Harstad S&BK). Det ble spilt 24 spill med MP-beregning.

Resultatliste  Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO er tirsdag 28.april klokka 16:25.

 Maual for innlasting av BB$ Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

27.04.2020 Postet av KristianEllingsen

For å spille NBFs betalingsturneringer må man laste inn $ (dollar) på sin brukerkonto på BBO.

Det er utarbeidet en manual for innlasting av BB$ på BBO.BBO-spilling i uke 18: nye tidspunkter Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

27.04.2020 Postet av KristianEllingsen

BBO stenger for gratisturneringer mellom klokka 16:30 og 23:00 på grunn av kapasitetsproblemer. Per dags dato er det kun NBF som har tilgang til å sette opp betalingsturneringer, ikke klubber og kretser.
 
Den eneste muligheten vi har til å arrangere spilling i kretsen inntil videre er dermed å starte før klokka 16:30.
 
Det er gjort avtale med nabokretsen om at vi setter opp felles turneringer med 24 spill mandag til torsdag klokka 16:25.
 
NBF vil inntil videre sette opp turneringer de samme dagene klokka 18. Dermed kan spillerne i kretsen velge om de vil spille klokka 16:30 eller klokka 18.
 
For å delta på NBF-turneringene må man ha lastet opp BB$ på sin BBO-konto.
 
Denne uka vil kretsens turneringer settes opp av Kristian B. Ellingsen (krisell) mandag og onsdag, mens Margrethe Lindquist (limy) vil sette opp turneringene tirsdag og torsdag. Spillere fra kretsen som allerede har meldt seg på inkluderingslista vil bli lagt inn på inkluderingslista for Troms og Ofoten slik at dere har anledning til å melde dere på alle dager.
 
NB! Vi kan risikere å måtte sette grensa på 40 par på grunn av kapasitetsproblemene. I så fall gjelder førstemann til mølla.
 
Beklager utfordringene, men vi håper likevel å kunne gi et tilbud som er så tilfredsstillende som mulig. Vel møtt til mer spilling på BBO!
BBO-turnering i kveld klokka 20 for hele Norge Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

23.04.2020 Postet av KristianEllingsen

Etter at kretsens turnering i kveld dessverre ble avlyst viser det seg nå at det likevel blir tilbud om spilling for de som ønsker.

Det settes opp ei turnering på BBO klokka 20 for hele Norge. Man finner turneringa under "All tournaments" og vert for turneringa er NBF BBO.

Deltakeravgiften per spiller er 1 BB$ + 40 kroner. NB! Minst en av spillerne i paret må ha lastet inn penger på sin BBO-konto for å kunne delta.

Mer informasjon om betalingsturneringer på BBOTorsdagens BBO-spilling avlyst Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

23.04.2020 Postet av KristianEllingsen

Kretsens spillekveld torsdag 23.april er dessverre avlyst grunnet kapasitetsproblemer på BBO.

Det er usikkert om problemt blir vedvarende, men det vil bli lagt ut informasjon i forkant av spillekvelden mandag 27.april. Forhåpentligvis får vi gjennomført spillekvelden som planlagt på mandag.

NBFs turneringer arrangeres som vanlig i helga:
Fredag (18:30)
Lørdag (18:30)
Søndag (16:00)

Disse turneringene er betalingsturneringer (det vil si at man betaler spilleavgift via BBO), og dermed skal de ikke være berørt av kapasitetsutfordringene.

Mer informasjon om NBFs turneringer
I lenken over finner du blant annet informasjon om hvordan man registrerer seg og betaler.Ellingsen - Ellingsen vant spillekveld på BBO 22.april Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

22.04.2020 Postet av KristianEllingsen

olav_stormester.jpg18 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering onsdag 22.april. Vinnere ble Olav Ellingsen (bildet) og Kristian Barstad Ellingsen fra Sortland BK. På andreplass fulgte Johannes Pedersen og Johnny Åsen fra Myre BK, mens den siste pallplassen gikk til Tommy Elde og Robert Lehn fra Sortland BK. Det ble spilt 21 spill med IMP-beregning.

Resultatliste Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er torsdag 23.april klokka 18:30.

 

 

 Heggen ogJohnsen vant spillekveld på BBO 21.april Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

21.04.2020 Postet av KristianEllingsen

heggen.jpg20 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering tirsdag 20.april. Vinnere ble Bjørg Heggen (bildet) og Eivind Johnsen fra Svolvær BK. På andreplass fulgte Olav Ellingsen og Håkon Arild Bergsrud fra Sortland BK, mens den siste pallplassen gikk til Frank Ove Stiby (Melandsknekten BK) og Arvid Tjore (BL Strileknekten). Det ble spilt 21 spill med MP-beregning.

Resultatliste  Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er onsdag 22.april klokka 18:30.Bergsrud og Pedersen vant BBO-kveld 20.april Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

20.04.2020 Postet av KristianEllingsen

johs_p.jpg20 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering mandag 20.april. Vinnere ble Johannes Pedersen (Myre BK, bildet) og Håkon Arild Bergsrud (Sortland BK). Andreplassen ble delt mellom Arne Andreasen og Jørn Stian Andreassen fra Svolvær BK og Jan Roar Lind og Tore Lind fra Harstad S&BK.

Resultatliste  Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er tirsdag 21.april klokka 18:30.

 Elde og Lehn vant spillekveld på BBO 16.april Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

16.04.2020 Postet av KristianEllingsen

12mars2011_069_sized.jpg24 par deltok i kretsens BBO(internett)-turnering torsdag 16.april. Vinnere ble Tommy Elde (bildet) og Robert Lehn fra Sortland BK. På andreplass fulgte Paal Risnes og Dagfinn Kristiansen fra Harstad S&BK, mens den siste pallplassen gikk til Karl Magnus Melkeraaen og Einar Olsen fra Myre BK. Det ble spilt 21 spill med MP-beregning.

Resultatliste  Utfyllende resultater i BBO-arkivet

Neste mulighet for spilling på BBO i kretsens regi er mandag 20.april klokka 18:30.

I helga er det mulighet til å delta i NBFs turneringer fredag (18:30), lørdag (18:30) og søndag (16:00).

 

Side 9 av 341 (5111 artikler totalt) [ << | < | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | > | >> ]  

Aktivitetskalender
<< Mai 2021 >>

M T O T F L S
          12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31           

Lenker
Mye bridge
Mye bridgestoff
Les GEOs Blogg hos NBF
Les bridge i bladet Bridge i Norge
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Delta p NBF Bridgefestivalen som er Norges strste bridgebegivenhet
Mye bridgestoff
Mye bridgestoff
Spill bridge og flg med p rama p Bridge Base Online
Les GEOs Blogg hos NBF
Mange bulletiner
Mye bridge
Mye bridge
 
Sidegenerering: 0.09 Sekunder